Glaszetter

Glashelder glaswerk

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter? Dan bent u bij Sundermeijer Schilderwerken aan het juiste adres. Onze glaszetter is gespecialiseerd in energiebesparing en isolatie. Met het juiste glaswerk valt hier namelijk veel te winnen. Is er een raam gesneuveld of heeft u behoefte aan een overstap naar bijvoorbeeld dubbel glas? Neem contact met ons op om onze mogelijkheden en uw wensen te bespreken. U bereikt onze glaszetter via telefoonnummer 06-30567818.

De voordelen na het werk van onze glaszetter

Wordt het tijd om uw woning of bedrijfspand van nieuw glaswerk te voorzien? Zeker bij de wat oudere panden met enkel glas is het aan te raden om eens dubbel- of bijvoorbeeld isolatieglas te overwegen. Dit zorgt niet alleen voor een ruime energiebesparing (en daarmee een enorme kostenbesparing), maar u geniet ook nog eens van (naar gelang uw wensen) optimale zonwering, geluidswering, brandwering en zelfs inbraakwering. Neem contact met ons schildersbedrijf op als u meer wilt weten over onze collectie ramen, de voordelen van specifieke soorten en onze werkwijze.

Voor bedrijven en particulieren

Sundermeijer Schilderwerken is al meer dan 30 jaar actief in glaswerk, schilderwerk en behangklussen. Dit maakt van ons een veelzijdige en flexibele partner. Wij staan dan ook voor iedereen klaar. Kleine klusjes van particulieren in een appartementje pakken wij met evenveel plezier en passie op als grootschalige projecten van bedrijven. Welke opdracht wij ook vervullen, wij leven de hoogste kwaliteit, volbrengen ons werk snel, secuur en zorgvuldig, zorgen voor zo min mogelijk overlast en realiseren een perfecte afwerking. Uiteraard ruimen wij onze spullen na onze werkzaamheden ook weer netjes op. Tot slot geeft onze glaszetter u desgewenst graag advies. Naar aanleiding van uw wensen en behoeften uiteraard. Om dit alles te kunnen verwezenlijken, horen wij graag wat u van ons verlangt. Zo kunnen wij uw glaswerk naar volle tevredenheid realiseren.

glaszetter

Diverse soorten glas

De glaszetter van Sundermeijer Schilderwerken kan onder andere de volgende soorten glas plaatsen:

  • Isolatieglas
  • Dubbel glas
  • Veiligheidsglas
  • Brandwerend glas
  • Toepassingen met Plexiglas

Schakel onze glaszetter in

Bent u op zoek naar een glaszetter die netjes, strak en zorgvuldig glaswerk kan plaatsen? Neem contact met Sundermeijer Schilderwerken op via 06-30567818. Of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Vertel ons wat uw wensen zijn, dan vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen. Maak vandaag nog een afspraak met onze glaszetter!

BEL ONS