Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/sundermeijerschilderwerken.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 4507 Behanger - Sundermeijer Schilderwerken

Behanger

Behanger met ruim 30 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren behanger? Sundermeijer Schilderwerken uit Nijverdal is uw behangspecialist in Twente en omstreken, maar zeker ook in de rest van Nederland. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in behangwerkzaamheden. Daardoor bent u verzekerd van perfecte kwaliteit. Wij verzorgen uw behangwerkzaamheden in zowel nieuwbouw- als bestaande woningen. Daarbij zorgen we voor een perfect passende montage van alle gangbare soorten behang waaronder: papierbehang, vliesbehang, vinylbehang, textielbehang en glasvezelbehang. Ook voor montage van levensgroot fotobehang bent u bij onze behanger aan het juiste adres. Heeft u nog geen idee welk behang het beste past in uw interieur? Door onze schilderwerkzaamheden en onze jarenlange ervaring als behanger weten wij precies wat de do’s en dont’s zijn op het gebied van kleur- en materiaalgebruik. Wij weten welke kleuren uw ruimte gevoelsmatig groter maken, welke materialen goed bij elkaar passen en voor welke kleurcombinaties u beter niet kunt kiezen? We helpen u graag bij uw kleurkeuze en informeren u daarbij natuurlijk ook over de nieuwste trends.

Ook goed om te weten: Onze behanger is een allround vakman en daarom ook zeer ervaren in schilderen en het zetten van glaswerk. Dat maakt hem naast behanger uw one-stop partner.

Duidelijke afspraken

Duidelijke communicatie met onze behanger staat bij ons voorop. Daarom zijn we transparant en maken in overleg met u duidelijke afspraken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Behanger

Neem nu contact op voor een behanger

Geïnteresseerd? Bel ons of stuur ons een e-mail via onderstaande knoppen of met uw telefoon. Heeft u geen mailprogramma bij de hand, maar geeft u de voorkeur aan het sturen van een bericht? Geen probleem. Neem dan contact op met ons via onze contactpagina.

BEL ONS