Schilder en glaszetter Almelo

Schakel nu ons schilderbedrijf in!

Wilt u een beroep doen op een schildersbedrijf in Almelo dat tevens beschikt of een behanger en glaszetter, en dat staat voor vakmanschap, kennis en kwaliteit?  Dan is Sundermeijer Schilderwerken het bedrijf waar u moet zijn. Wij bieden als allround bedrijf u het vakmanschap van een binnenschilder, buitenschilder, glaszetter of behanger. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Almelo een keer flink laten opknappen? Schakel dan ons schildersbedrijf in. Door onze jarenlange ervaring, klantgerichtheid en kennis van het vak hebben wij inmiddels ook in Almelo veel mooie projecten en mooie resultaten af mogen leveren. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Lees dan eens verder of neem direct contact op zodat we u een vrijblijvende offerte kunnen overhandigen!

Hoe kan de schilder u van dienst zijn?

Inmiddels weten veel particulieren en bedrijven in Almelo de weg naar ons schildersbedrijf te vinden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak als schildersbedrijf wordt Sundermeijer Schilderwerken veelvuldig door gerenommeerde bedrijven ingeschakeld op het gebied van onderhoud, opknapbeurten en voor advies. Zo kan onze binnenschilder voor een perfecte afwerking van muren en plafonds zorgen. Heeft u hulp nodig op het gebied van kleur- en productkeuze? Dan staat onze binnenschilder voor u klaar. Ook kunt u in Almelo een beroep doen op de buitenschilder voor al uw buitenschilderwerken, onderhoud en advies om uw pand in topconditie te houden. Kortom: onze schilder staat voor u klaar met kwaliteit in schilderwerken.

Liever behangen? Laat het over aan onze behanger in Almelo!

In plaats van schilderen, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw wanden te laten behangen door onze behanger in Almelo. Geen zin of tijd om dit zelf te doen? Onze behanger zorgt voor een mooi resultaat en neemt uw behangklus graag uit handen.

almelo

Onze glaszetter is snel bij u ter plaatse in Almelo

Is er een ruit gebarsten? Of wilt u uw enkel glas vervangen voor dubbel glas? Dan kan onze glaszetter snel bij u ter plaatse zijn. Wij kunnen uw ruiten snel en vakkundig vervangen, waarbij we gebruik maken van de beste kwaliteit glas. Ook kunnen we in geval van nood snel bij u ter plaatse zijn in Almelo. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Vraag direct om een offerte!

Doe een beroep op ons schildersbedrijf in Almelo wanneer u een binnenschilder, buitenschilder, glaszetter of behanger in wilt schakelen. Wij hebben inmiddels al vele mooie projecten mogen realiseren. Wilt u meer weten over onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bel ons op: 06-30567818. Ook in Almelo staat ons schildersbedrijf graag voor u klaar met kwaliteit en vakmanschap!

BEL ONS